Implantologie

Implanturile dentare reprezintă cea mai bună soluție pentru a simula aspectul, senzația și funcționalitatea dinților naturali. Implanturile dentare fac mult mai mult decât să înlocuiască dinții lipsă. Ele contribuie la menținerea și întărirea structurii osoase, oferă capacitatea de a mesteca natural și redau pacienților încrederea de a zâmbi. De asemenea, protejează dinții existenți contribuind la conservarea structurii osoase.

Deoarece implanturile sunt plasate în osul maxilarului, ele contribuie la menținerea plenitudinii și a contururilor feței prin menținerea osului de suport, similar cu o rădăcină naturală a dintelui. În plus, implanturile dentare arată și funcționează mult mai asemănător cu dinții naturali în comparație cu alte tipuri de opțiuni de înlocuire(punti sau proteze). Spre deosebire de punțile dentare, care depind de dinții înconjurători pentru suport, implanturile dentare stau singure fără a afecta ceilalți dinți.

Implanturile dentare sunt remarcabil de versatile în ceea ce privește numeroasele moduri în care pot ajuta pacienții să își restaureze dinții lipsă. Fie că lipsește un singur dinte sau întreaga arcadă dentară, există mai multe opțiuni care vă pot ajuta să vă îndepliniți nevoile și obiectivele, printre care se numără:

 • Un singur dinte lipsă poate cauza o serie de probleme. Acestea includ impactul asupra vorbirii și masticatiei corecte, precum și potențialul pentru degradarea osoasă. Un implant dentar poate înlocui un singur dinte lipsă, obținând rezultate care îmbunătățesc atât funcționalitatea dinților, cât și aspectul zâmbetului dumneavoastră.
 • Puntile pe implantu reprezintă o opțiune ideală dacă lipsesc mai mulți dinți în mod direct unul lângă. Această formă de restaurare a dinților lipsă poate fi benefică pentru pacienții care nu au destulă densitate osoasă în zona dintilor extrasi, dar au o densitate adecvată în zonele din jur.
 • Protezele dentare susținute de implanturi pot reprezenta o opțiune potrivită pentru pacienții care au multiple seturi de dinți lipsă sau carora le lipsesc un numar mai mare de dinti pe arcadele superioară și/sau inferioară. Cu stabilitatea îmbunătățită oferită de un număr redus de implanturi dentare, protezele beneficiază de o fundație de suport mai sigură, conferind pacienților încrederea că protezele vor rămâne ferm în loc fără a depinde de pastă și alte adezivi pentru proteze.

Prețuri implantologie

 • Implant Inno 2750 RON
 • Implant Zimmer 5000 RON
 • Implant Straumann Neodent 2750 RON
 • Implant Straumann BLX 5000 RON
 • Aplicare Membrana Regenerare 1500 RON
 • Augmentare osoasa 0,5g 700 RON
 • Lifting sinus deschis 5000 RON
 • Lifting sinus inchis 2000 RON
 • Indepartare implant dentar 600 RON
 • Ghid chirurgical 1400 RON

Produse recomandate

Voucher Refresh

Voucher WhiteSmile

Voucher Straumann

Voucher Neodent

Recenzii

"Pentru oricine caută servicii stomatologice de calitate recomand Dr. Vlad Iliescu si denthealth.ro ."

Elena N.

"Am fost foarte mulțumit de rezultatele tratamentului pe care mi l-a recomandat domnul doctor Iliescu Vlad și de îngrijirea excelentă pe care am primit-o."

Cristian B.

"O experiență excelentă la Stomclinic. Thank you, Denthealth!"

Robert T.

“Foarte utile bonusurile de puncte de loialitate!”

Marcel B.

“Foarte util sistemul de puncte. Funcționează ca un sistem de cash-back.”

Ioana M.