Salut și bine ați venit pe DENTHEALTH!

Suntem încântați să vă anunțăm că fiecare pas pe care îl faceți spre un zâmbet sănătos la Stomclinic, prin intermediul platformei Denthealth, vine cu beneficii adiționale. Cum? Ei bine, să vă explicăm!

Pentru a începe să beneficiați de avantajele programului de puncte de loialitate Denthealth, primul pas pe care trebuie să-l faceți este să vă creați un cont pe platforma noastră. Acest lucru poate fi realizat în mod simplu și rapid.

După ce ați completat procesul de înregistrare și ați creat contul, veți primi automat un voucher cadou în contul dumneavoastră. Acest voucher reprezintă o recompensă inițială oferită pentru că ați ales să faceți parte din programul nostru de loialitate.

După ce v-ați înregistrat pe platforma noastră, veți începe să primiți puncte de loialitate pentru fiecare interacțiune pe care o aveți cu site-ul nostru.

Logare zilnică: Nimic nu este mai reconfortant decât să știi că te așteaptă ceva special în fiecare zi când te conectezi. Astfel, pentru fiecare zi în care vă logați pe platforma noastră Denthealth, veți primi puncte de loialitate, ca o mică recompensă pentru că sunteți alături de noi. Cu cât vă logați mai des, cu atât mai multe puncte veți acumula!
Ziua ta de naștere: Suntem aici să sărbătorim fiecare moment special din viața dumneavoastră, iar ziua ta de naștere este un prilej minunat pentru noi să-ți aducem un zâmbet pe buze. Prin urmare, de ziua ta de naștere, vei primi un bonus special de puncte de loialitate ca un cadou din partea noastră către dumneavoastră! Este modalitatea noastră de a vă arăta aprecierea pentru că faceți parte din familia Denthealth.
Tratamente stomatologice: Pentru fiecare manoperă terapeutică pe care o efectuați la Stomclinic, prin intermediul Denthealth,
veți primi un cash-back de 7% după achitarea sumei aferente, sub formă de puncte de loialitate. (exemplu: pentru un tratament dentar în valoare de 1000 de lei, utilizatorul va fi recompensat cu 70 de puncte de loialitate)

Ce înseamnă acest lucru pentru dumneavoastră? Simplu! Cu fiecare vizită la Stomclinic pentru un tratament, veți economisi și veți acumula puncte de loialitate în contul dumneavoastră Denthealth. Aceste puncte vă vor oferi oportunitatea de a beneficia de recompense și beneficii ulterioare, cum ar fi reduceri la tratamente viitoare, servicii gratuite sau produse de îngrijire dentară la preț redus.

În loc să vă gândiți doar la sănătatea dumneavoastră dentară, puteți acum să vă bucurați și de beneficii financiare și de loialitate pe termen lung.

Vă mulțumim că faceți parte din comunitatea noastră Denthealth și că alegeți Stomclinic pentru nevoile dumneavoastră dentare. Vă așteptăm cu brațele deschise să începeți să adunați puncte de loialitate și să vă bucurați de toate avantajele pe care vi le oferim!