Termeni și condiții

În continuare este prezentată Secțiunea Termeni și condiții aferentă website-ului https://denthealth.ro/, cuprinzând modul de utilizare a conținutului și a serviciilor descrise.
Prezenta secțiune definește termenii și condițiile de utilizare a website-ului https://denthealth.ro/ de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest website, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

Website-ul nostru vă pune la dispoziție informații privind tipurile de servicii pe care le oferim; există posibilitatea ca, la un moment dat, în lipsa unei actualizări, informațiile prezentate sau prețurile să nu fie exacte și precise, de aceea recomandăm contactarea prin email sau telefonic echipa Andi Proteval pentru confirmare.

DENT HEALTH BUCHAREST S.R.L. nu va transfera titlul de proprietate asupra conținutului website-ului.

DENTHEALTH deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să preluați/copiați/utilizați ca atare conținutul website-ului fără permisiune scrisă din partea DENTHEALTH.

Toate informațiile conținute în acest website sunt proprietatea DENTHEALTH, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura website-ului în orice moment și fără nicio informare prealabilă.

Întregul conținut al website-ului https://denthealth.ro/ este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea website-ului sunt deținute de DENTHEALTH. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului website-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea DENTHEALTH.

Accesul și utilizarea paginii https://denthealth.ro/ sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe https://denthealth.ro/ sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii https://denthealth.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul https://denthealth.ro/ nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților https://denthealth.ro/.

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor DENTHEALTH. DENTHEALTH nu va acorda nicio garanție referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a website-ului;
  • afectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea website-ului.

Astfel, DENTHEALTH nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea website-ului său.

Toate informațiile prezentate pe website cu privire la serviciile https://denthealth.ro/ – prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul website-ului https://denthealth.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea DENTHEALTH în lipsa unor acorduri ulterioare.

 

Obiectivul conținutului website-ului este de a transmite informații actualizate și exacte privind portofoliul de servicii oferite prin intermediul https://denthelath.ro/.

Orice persoană care dorește să-și procure unul dintre serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze DENTHEALTH prin unul dintre mijloacele afișate în pagina de Contact a website-ului sau prin completarea și transmiterea Formularului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză, cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

Când prin intermediul prezentului website vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul completării Formularului de Ofertă pentru a solicita informații personalizate.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la o serie de date personale, precum: nume, prenume, număr de telefon, adresa de e-mail, precum și informații privitoare la tipul de serviciu pe care îl doriți.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor website-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

Prezentul website poate conține legături sau trimiteri către alte website-uri considerate de DENTHEALTH utile în legătură cu conținutul site-ului său și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor website-uri.

DENTHEALTH nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe website-urile unor terți, la care se face trimitere de pe website-ul său.

Orice persoană care vizitează website-ul https://denthealth.ro/ și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui website își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către DENTHEALTH; transmiterea de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către DENTHEALTH a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate; alte activități întreprinse de DENTHEALTH și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului. DENTHEALTH va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui website constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu directivele Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecție datelor).

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să parcurgeți Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și Acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Vă rugăm să parcurgeți Politica de Cookies cu privire la folosirea cookie-urilor.